Claudia's Haarstudio - Bedrijfsboodschap
RSS Fan worden

Recente posts

Boblijn geknipt, net even anders!
Balayage in donker gekleurd haar
Wenkbrauwen verven
Van geel/wit haar naar mooi asblond
Mooie hightlights en goudbruine lowlights!

Meest populaire posts

Mooie hightlights en goudbruine lowlights!
De perfecte krul in halflang en langhaar
levendige Haarkleuren
Ultra intensief Haarmasker
Van geel/wit haar naar mooi asblond

Categorieën

Bruidskapsel
Kleuring
nieuw
Reacties klanten
Verzorgd en gezond haar
Mogelijk gemaakt door

Gastenboek

Super

Pauline op 19-10-2013 0:14
Van dood en beschadigd haar naar een mooi en gezond kapsel. Zoveel complimenten kreeg ik over mijn haar gewoon super. Ik ben zo blij Claudia. Ik blijf bij jou. Je bent een echte vakvrouw die weet waar ze over praat, love you xxxxxx

3 Reacties op Super:

Comments RSS
penney on maandag 18 november 2013 19:53
Claudia verzorgt, knipt en föhnt mijn haar sinds een paar maanden en echt nooit meer een andere kapster voor mij !! Ikzelf ben dus uiterst tevreden maar ik word ook door zoveel mensen aangesproken met de vraag waar ik mijn haar laat doen en met vele complimentjes overspoeld...als je haar maar goed zit !!!X Penney
Reageren op een reactie


Xandra on dinsdag 18 maart 2014 13:52
Vandaag weer bij Claudia geweest. Highlights en wassen/knippen/fohnen. Het zit weer super!! Claudia is een topper en het is ook heel gezellig bij haar. Gewoon buikpijn van het lachen ;-). Tot over een paar weken dan kom ik weer :)
Reageren op een reactie
 
Claudia on dinsdag 18 maart 2014 18:20
Thanxx voor de lieve reacties!!!

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint