Claudia's Haarstudio - Bedrijfsboodschap
RSS Fan worden

Recente posts

Boblijn geknipt, net even anders!
Balayage in donker gekleurd haar
Wenkbrauwen verven
Van geel/wit haar naar mooi asblond
Mooie hightlights en goudbruine lowlights!

Meest populaire posts

Mooie hightlights en goudbruine lowlights!
De perfecte krul in halflang en langhaar
levendige Haarkleuren
Ultra intensief Haarmasker
Van geel/wit haar naar mooi asblond

Categorie├źn

Bruidskapsel
Kleuring
nieuw
Reacties klanten
Verzorgd en gezond haar
Mogelijk gemaakt door

Gastenboek

bericht

Anne P, op 15-11-2013 20:47
ZO EVEN EEN GEZELLIG BERICHTJE IK WAS VANDAAG VOOR HET EERST IN CLAUDIAS HAAR STUDIO IN AMSTELVEEN ,ZE HEEFT EEN EIGEN KAPSALON HEERLIJK GEZELLIG ZE KNIPT FANTASTICH VOOR JONG EN OUD WIL JE EEN KLEURTJE OF IETS ANDERS ALLES KAN EN DAAR BIJ EEN HEERLIJK KOPJE KOFFIE VOOR DE PRYS HOEF JE HET NIET TE LATEN EN JE VOELD JE METEEN OP JE GEMAK,GA ZELF EVEN KIJKEN IK KREEG NA THUISKOMST EEN GROOT COMPLIMENT VAN MIJN VRIENDEN CLAUDIA JE BENT EEN TOPPER, LIEFS ANNE

3 Reacties op bericht:

Comments RSS
bente on maandag 30 november 2015 08:58
Nog nooit zoveel complimenten gehad over mijn haarkleur nadat het door Claudia geverfd was. En het model ben ik ook super blij mee! Eindelijk een kapster gevonden die echt mijn haar verft en knipt zoals ik het wil. Super blij ben ik ermee! Tot volgende week, groetjes Bente.
Reageren op een reactie


Claudia on dinsdag 8 maart 2016 21:56
Wat lief zeg je reactie! Ik ben natuurlijk ook blij dat je iedere keer weer bij mij in de salon komt!! Liefs van Claudia
Reageren op een reactie


Helga on woensdag 20 september 2017 13:04
Vandaag is mijn haar weer lekker onder handen genomen door Claudia. Ik ben weer dik tevreden, de kleur is super en ik hoef weinig moeite te doen om mijn haar goed te laten zitten. Claudia is echt een topper. Je voelt je altijd welkom en door haar jarenlange ervaring kan ze je goed advies geven voor wat betreft je haarkleur en welk modelkapsel je het beste staat.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint