Claudia's Haarstudio - Bedrijfsboodschap
RSS Fan worden

Recente posts

Boblijn geknipt, net even anders!
Balayage in donker gekleurd haar
Wenkbrauwen verven
Van geel/wit haar naar mooi asblond
Mooie hightlights en goudbruine lowlights!

Meest populaire posts

Mooie hightlights en goudbruine lowlights!
De perfecte krul in halflang en langhaar
levendige Haarkleuren
Ultra intensief Haarmasker
Van geel/wit haar naar mooi asblond

Categorie├źn

Bruidskapsel
Kleuring
nieuw
Reacties klanten
Verzorgd en gezond haar
Mogelijk gemaakt door

Gastenboek

levendige Haarkleuren

High-lights a la Jennifer Aniston,
Ombre kleuring a la Penelope Cruz, 
of een egale kleuring a la Yolanthe,
kom naar mijn Haarstudio en ik kleur je haar waar je van droomt tegen een redelijke prijs!
                                                                              
 

1 Reactie op levendige Haarkleuren:

Comments RSS
Sofia June on woensdag 18 februari 2015 11:52
Lieve Claudia, Ik ben ontzettend blij dat ik jou gevonden heb! Mijn haar nog nooit zo mooi & gezond geweest. Van mezelf heb ik fijn haar, maar omdat Claudia het altijd perfect knipt (en niet snijd), Oogt mijn haar dikker en gezonder. Ik kom maandelijks terug voor mijn uitgroei altijd een perfecte kleuring! Claudia heeft mijn van donkerbruin naar Heidi blond gekregen . Heerlijk maskertje erbij, prachtig gestyled en heel veel persoonlijke aandacht en gezelligheid. Me haar danst ;) Tot Snel in de Salon & Bedankt! XOXO Sofia
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint